Over mij

Na ruim 15 jaar in de zorg gewerkt te hebben, heb ik in 2016 de opleiding tot uitvaartondernemer afgerond. Ik ben werkzaam geweest bij een grote uitvaartorganisatie waar ik veel ervaring heb opgedaan. Met deze opgedane kennis en ervaring heb ik in 2019 mijn eigen uitvaartonderneming opgezet. Daarom ben ik uw contactpersoon, Linda Tahapary.

Kenmerkend voor mij is dat ik graag kennis maak met de persoon die overleden is. Dat is immers de persoon die centraal staat. Wie was hij of zij als mens? En wat heeft hij of zij betekend voor de omgeving? Vanuit die connectie maak ik de verbinding met de wensen en mogelijkheden van de familie. 

In alle rust luister ik naar u en begeleid ik u. Soms zet ik de boel even stil, soms spoor ik u een beetje aan. Zo doe ik wat nodig is om u te ontzorgen, zodat u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Gedurende de hele tijd rond de uitvaart ben ik er voor u.

Vanuit mijn Molukse achtergrond heb ik oog voor tradities. Binnen mijn cultuur zijn bepaalde rituelen rond een overlijden erg belangrijk. Zijn er bepaalde rituelen of tradities waar u waarde aan hecht? Laat het mij dan weten. Ik zal er alles aan doen om ze een plek te geven in de uitvaart.